Studie+

Rettelse af statistik i Arbejdstid

Her mangler et uddrag...

Rettelse af statistik i Arbejdstid

 

Efter flere har ytret ønske om at få skemaet vist i statistikken også selvom det ikke tæller med, har vi lavet et par rettelser i Desktop-statistikken i arbejdstid.

Kolonnen med Poster, Skema og Spec, viser nu både summen af poster og skema, og andelen der tælles med statistikken.

Spec:

Står der et tal alene, er dette summen af specialskema (f.eks. sygdom og ferie) i den angivne periode, og alle timerne tæller med.
Står der en brøk vil tælleren angive andelen der tæller og nævneren summen.
Andelen der tæller kan være forskellig fra summen i det tilfælde, at det der anvendte normsystem, der af skolen er sat til ikke at tælle Specielt skema. Kun den andel af Specielt skema der er dækket af tidsregistreringer, tæller.

Skema:

Står der et tal alene, er dette summen af normalt skema i den angivne periode, og alle timerne tæller med.
Står der en brøk vil tælleren angive andelen der tæller og nævneren summen.
Andelen der tæller kan være forskellig fra summen i det tilfælde, at det der anvendte normsystem, der af skolen er sat til ikke at tælle Normalt skema. Kun den andel af Normalt skema der er dækket af tidsregistreringer, tæller.
Andelen af Normalt skema der tæller, kan også være forskellig fra summen i det tilfælde at Specielt skema (f.eks. Sygdom og ferie) er sat til at tælle og der er dele af det Specielle skema der periodisk dækker det Normale skema.

Poster:

Står der et tal alene, er dette summen af tidsposter i den angivne periode, og alle timerne tæller med.
Står der en brøk vil tælleren angive andelen der tæller og nævneren summen.
Andelen der tæller kan være forskellig fra summen i det tilfælde, at Normalt skema eller Specielt skema (f.eks. Sygdom og ferie) er sat til at tælle og der er dele af det Normale skema eller det Specielle skema der periodisk dækker det tidsposterne.

Eksempel:

stat20150622

Det viste eksempel er fra en medarbejder der er tilknyttet et normsystem, hvor Specielt skema (f.eks. Sygdom og ferie) er sat til at tælle og Normalt skema IKKE tæller.

I Poster vises at kun 1472:46 af 1479:59 tæller. Dette fordi der er 7 timer og 13 minutters overlap med Specielt skema.

I Skema vises at kun 482:51 af 513:08 tæller. Dette fordi skemaet ikke selv tæller og 30 timer og 17 minutter af skemaet, IKKE er dækket af tidsposter (eller Specielt skema).